BeleefBegaafd
 
Je gaat het meemaken


Wie wij zijn

Petra (1973)

Petra (1973)

Is 18 jaar werkzaam geweest als basisschoolleerkracht. Inmiddels is zij eigenaresse van De Rijke Praktijk en begeleidt ze kinderen die extra zorg en aandacht nodig hebben bij hun leerontwikkeling. Naast het individueel begeleiden van deze kinderen is Petra ook plusklasdocent. Momenteel is ze bezig met het afronden van de opleiding tot talentbegeleider bij Novilo.

Thelma (1982)

Thelma (1982)

Heeft bestuurskunde gestudeerd en is moeder van vier hoogbegaafde kinderen. Naast haar werkzaamheden voor onder andere praktijk Elon en Dotado als Rots en Water trainster en ik-leer-leren-coach, studeert zij Professionele Communicatie aan Phoenix. Haar oog voor detail wordt extra zichtbaar als ze haar kleurenwaaier tevoorschijn haalt voor kleur- en stijladvies.

Veerle (1991)

Veerle (1991)

Runt haar eigen praktijk talent IQ en is moeder van twee hoogbegaafde dochters. Als ukIQ specialist is zij opgeleid in vroeg-signalering van een ontwikkelingsvoorsprong en eventuele hoogbegaafdheid bij het jonge kind. Van oorsprong is Veerle doktersassistente, dankzij haar werkzaamheden als triagist bij de Huisartsenpost is zij goed in het filteren en analyseren van hulpvragen.